En liten tøffing!

Se fine, flinke gutten min som står helt selv. Dette bildet tok vi i går morges etter å ha kledd han klar for bursdags- og morsdagsfeiring. Planen var ikke engang å ta bildet der han sto, men plutselig reiste han seg opp selv, og da var jeg jo nødt til å knipse.

Sekunder etter dette bildet ble tatt ble stemningen derimot veldig annerledes. Dennis falt nemlig rett ned med ansiktet først slik at leppen hans traff gulvet i et skikkelig smell stakkar. De neste minuttene ble derfor fylt av blod, tårer, trøsting og barnegråt.

Heldigvis så alt ut til å ha gått fint, og etter en liten stund var det hele glemt. Resten av dagen storkoste lillemann seg i dette tøffe antrekket. Fikk et spørsmål om hvor det var kjøpt i går. Bodyen er verdens mykeste fra Hust & Claire og kan kjøpes her (på supertilbud nå!). Buksen er egentlig fra newbie for lenge siden, men lignende kan kjøpes her. Sixpence’n er fra Gullkorn Design

Hva synes du om antrekket?

Legg igjen en kommentar