En ettermiddag med dyrene!

I dag har vi vært å sett på dyrene. På det ene kjøpesenteret i byen hadde en landbruksskole stelt i stand et arrangement hvor de stilte opp med geiter, høner, hunder og ponnier i tillegg til en diger traktor man kunne få sitte i om man ville. De brant bål midt på parkeringsplassen, hadde show med motorsag og flere konkurranser!

Det var en del folk som hadde møtt opp, og det ble Dennis kjempe fascinert av. Nesten mer enn han ble av dyrene! Han syntes likevel det var veldig spennende å sitte helt inntil hønene eller å se på at jeg gav geitene høy.

Da showet med motorsagen startet hadde han blikket festet på mannen fra han startet til han var ferdig. Det var veldig spennende – for oss voksne også. Han tryllet frem en barnestol og en trekopp kun ved hjelp en trestamme og ei motorsag!

Christopher bestemte seg etterhvert for å prøve seg på fenalårholding! Det går ut på det samme som den populære melkespannholdningen fra Farmen – bare at du holder et fenalår i hver hånd i stedet. Dennis ropte og hylte på pappan sin mens han sto der – heiet skikkelig med andre ord! Christopher sto i godt over 4 minutter, noe som var over 2 minutter bedre enn han som allerede ledet. Vi var derfor veldig spente på om noen andre kom til å få bedre tid enn han i løpet av den neste timen, eller om Christopher ville stikke av med premien!

Vi møtte også på noen venner av oss noe som selvsagt var veldig koselig. Her ser dere lille Aurora på 7 måneder! Veldig gode venner allerede de to.

Vi gikk inn på senteret en liten stund mens vi ventet på at klokken skulle gå. Det var litt for kaldt å vente på resultatet fra fenalårholdningen ute. Da klokken slo 18:29 – ett minutt igjen av konkurransen, gikk vi ut. En mann sto med et fenalår i hver hånd, og slo rekorden til Christopher i det vi kom bort. Sååå surt! Det vi riktignok ikke visste var at både første og andre plassen fikk premie – så Christopher vant et fenalår likevel!

En fantastisk ettermiddag med dyr, show og konkurranser!

Legg igjen en kommentar