En dag full av eventyr!

I dag startet vi dagen med lek på gulvet hjemme. Etter en god time med intensiv lek var Dennis klar for første lur. Den tok han i bilen mens Christopher og jeg kjørte rundt og kikket på et par huser som er til salgs. Har ikke tenkt til å flytte altså, men  vi liker å drømme oss bort og leke med tanken.

 Da Dennis våknet kjørte vi til Leo’s Lekeland hvor vi hadde planlagt å tilbringe formiddagen. Det er så deilig å gå på den tiden av dagen, for da er det så rolig, og vi har de fleste lekeapparatene for oss selv. Dennis storkoste seg akkurat som sist! Denne gang brukte vi nok litt ekstra tid på å krype rundt og leke.

Christopher tok også Dennis med seg på en liten oppdagelsestur rundt i klatrestativene. De var både høyt og lavt, og Dennis syntes det var SÅ gøy å vinke ned til mamman sin når han var høyt oppe sammen med pappa.

Etter at vi hadde lekt en stund kjørte vi innom jobben til Christopher slik at han fikk snakke med sjefen om et par ting. I mellomtiden satt jeg og Dennis (som nå sov andre lur) i bilen og ventet. Like etter at møtet var ferdig kjørte vi hjem og hentet gave og fortsatte deretter til søskenbarnet til Dennis som blir 1 år i dag.

Der feiret vi selskap før vi til slutt tok en tur innom mamma for å hilse på dem også. Med andre ord har det virkelig vært en dag på farten, og vi kom ikke hjem før for en liten stund siden. Nå skal jeg straks i gang med litt matlaging også blir det nok litt serie på skjermen før vi hopper til køys.

Håper dere alle har hatt en like fantastisk tirsdag som oss!

En kommentar om “En dag full av eventyr!”

  1. Når på dagen og hvilke dager har dere vært der? Ønsker også å dra dit med lille, men vil ikke i de verste tidene, og vet ikke når det er ??

Legg igjen en kommentar