Dette ønsker jeg meg fra nelly!

annonse

Nelly må vel være den mest kjente nettbutikken som selger klær her til lands? I hvert fall for unge, er dere ikke enige? De har liksom alt der, og jeg titter ofte innom for å «vindusshoppe» litt. Veldig sjeldent jeg klikker det hjem, men det er uansett veldig gøy å bla igjennom en hel haug med plagg og så legge favorittene i handlekurven. Før man til slutt klikker seg ut med god samvittighet og tenker på pengene man sparte.

Vel, det gjorde jeg i går kveld også, og under her ser dere hvilke plagg som havnet i handlelisten min! Klikk på bildene for å kjøpe de forskjellige plaggene.

 

Kunne du også klikket hjem noe av dette? Hva likte du eventuelt best?

2 kommentarer om “Dette ønsker jeg meg fra nelly!”

  1. Så mye fint!

    Jeg selv har kjolen i bilde nr 3, jumpsuiten er like fin! Har den og bare i hvit, elsker det merket ?

  2. Så mye fint!

    Jeg selv har kjolen i bilde nr 3, jumpsuiten er like fin! Har den og bare i hvit, elsker det merket ?

Legg igjen en kommentar