Dette fortjener du!

Helt siden jeg fant ut at jeg var gravid for over 1,5 år siden har vi bare kommet nærmere og nærmere hverandre. Vi hadde et veldig godt forhold fra før også, men det var først etter at jeg selv skulle bli mamma at jeg virkelig kjente på takknemligheten for at jeg kunne snakke med deg om alt. Du har hjulpet meg så masse opp gjennom årene, både som sykepleier, bloggmanager, jordmor, privat sjåfør, barnevakt, fotograf, stylist, kokk, husvert, og listen er lang!

♥︎ Av alle mammaer i hele verden er jeg så takknemlig for at akkurat du ble min ♥︎

Jeg kunne skrevet side opp og side ned om deg mamma, men jeg både håper og tror at du allerede vet hvor mye jeg verdsetter og elsker deg. Nettopp derfor unner jeg deg en jentekveld sammen med meg og Marthe i kveld. En kveld hvor vi skal kose oss på kino med en film som er skikkelig oss! Dét skal vi gjøre i dag. En perfekt avslutning på en veldig fin morsdag.

♥︎ ♥︎ ♥︎

Legg igjen en kommentar