Dette bør du få med deg hvis du har barn!

annonse // lekmer

Er du på jakt etter ny bilstol til et lite mirakel? En babystol til en bitteliten skatt eller kanskje du bare trenger en oppgradering? Da kan jeg glede deg med at lekmer har opptil -50% rabatt på alle bilstoler nå. Her finner du ekstremt mange gode tilbud på bilstoler og tilbehør.

Blant annet kan du kjøpe samme babystol som vi hadde på minus 20 % rabatt nå. Den finner du her!

Bilstolen vi har nå kan du kjøpe her i fargen rød og her i fargen grønn. Vi har den i svart, men den er dessverre allerede utsolgt. Super fornøyd med dette setet da det tar liten plass, men samtidig gir god plass til mini. Han sitter behagelig i det, og koser seg på biltur i tillegg til at det er et av de enkleste å feste! Passer fra 0-25 kilo.

Setebeskytter kan være greit når barnet kommer inn i bilen med sølete sko. Setebeskytter til bakovervendt sete finner du her, og setebeskytter til fremovervendt finner du her.

Ellers er solskjerming lurt å ha med mindre du har sotede vinduer. De selges i 2 pakning her til kun 56,- her.

Lekmer er en nettbutikk jeg har brukt mye til interiør på barnerommet, men også til klær, leker og alt annet du kan tenke deg til den lille. Faktisk ble lekmer kåret til Årets Butikk i 2016! Det er absolutt ikke verst. Ta deg gjerne en tur innom, de har blant annet – 20 % rabatt på alt fra babybjørn, opptil 70 % rabatt på barnesko og kreative leker, og opptil 50 % rabatt på belysning til barnerom. Alle tilbudene finner du her.

Hvilken bilstol har du?

Legg igjen en kommentar