Det kunne gått fryktelig galt!

I går opplevde Christopher og jeg noe veldig skummelt! Som mange av dere allerede vet har vi drøyd byttingen til sportsdelen på vognen så lenge som mulig ettersom vi synes bagdelen virker så mye lunere og varmere. Vi har derfor benyttet bagen både når vi er ute og triller tur, men også to ganger daglig her hjemme når Dennis skal sove lurene sine.

Da legger vi han oppi bagdelen, går vekk, også sovner han selv. Vel, da vi la han oppi i går var han tydeligvis ikke trøtt nok. Vi så baksiden av vognen fra gangen der vi sto og pratet i stuen, Christopher og jeg. Plutselig ser jeg tilfeldigvis at hodet til Dennis stikker ut bak skjermen på vognen! Altså, han lener hele overkroppen over kanten, og vi var bare heldige at han ikke tippet over og gikk i gulvet med hodet først.

Christopher løpet bort og får akkurat tatt tak i han! Og i det øyeblikket bestemte vi oss. NÅ bytter vi til sportsdelen som faktisk har seler. Det er vel mulig å gå kjøpt seler til bagen også, men jeg ser ikke helt poenget med det nå når vi likevel hadde måttet bytte ganske snart likevel.

Vi fikk brukt bagdelen mye lenger enn vi hadde turt å håpe på, og gleder oss nå til et nytt eventyr med sportsdelen. Så blir bagen pakket bort til lillebror eller lillesøster kommer en gang i fremtiden.

4 kommentarer om “Det kunne gått fryktelig galt!”

  1. Her føyk Celine øve kanten o hu da.. venninnå grabba tak i na før hu deista i bakken. Hu brukte bagdelen til soving i barnehagen til hu 1 år og 9 mnd då va hu blitt for stor så blei brukt kjempelenge her 🙂

  2. Huff for en skremmende opplevelse. Godt det gikk bra! <3
    Her har Emma Sofie villet opp for å se litt og nektet å ligge der siden hun var 4,5 -5 mnd så byttet til sportsdelen når hun ble 5 mnd. Den kan justeres i forskjellige høyder og har fullt liggestilling. ( mountain buggy urban jungle) Så når hun har sovnet legges hun helt ned. Samme med reise/sentervognen vi har. Quinny zapp extra. 🙂

Legg igjen en kommentar