Dennis har lært seg å stå alene!

I går fortalte jeg dere at vi var på Leo’s Lekeland og lekte med Dennis, men det jeg ikke nevnte var at Dennis klarte å stå uten å holde i noe for aller første gang mens vi var der. I det siste har han blitt modigere og modigere, og prøver ofte å sleppe seg hundre og førti ganger etter hverandre mens han står selv om det ender med at han faller på rumpa hver eneste gang.

I går derimot, sto han helt selv for aller første gang i noen sekunder. Christopher hadde akkurat vært å fylt på drikkekoppen, og Dennis sto og ventet på at pappan skulle komme tilbake. Da han endelig kom fikk Dennis slukke tørsten mens han sto, og helt ut av det blå strakk han seg opp og tok begge hender på koppen.

Vi fikk sjokk! Der sto han plutselig helt alene og drakk fra koppen sin! Han klarte riktignok ikke å stå lenger enn 5-6 sekund, men det er så stor forskjell fra tidligere, for da har han falt med det samme.

Det virker som at Dennis utvikler seg mye fortere når vi er her og leker, så det er absolutt noe vi vil prøve å fortsette med én gang i uken. Sist gang ble han ekspert på å reise han seg opp på alle fire (hender og føtter), mens denne gang lærte han seg altså å stå alene!

Flinke gullgutten! Vi måtte så klart prøve igjen uten drikkekoppen, og Dennis sto! Jeg filmet et lite klipp på snapchat også. Så de som følger meg der har allerede sett det. Heter linnthereseee hvis du også vil følge meg. Der får du et annet innblikk i hverdagen min, og jeg deler mye mer enn det som kommer på bloggen.

Lille gutten som plutselig har blitt så stor!

En kommentar om “Dennis har lært seg å stå alene!”

Legg igjen en kommentar