Christopher har mistet jobben!

I går ble det meldt at Tanken, som Christopher jobber på har gått konkurs, og han mister derfor jobben sin. Noe som passer veldig dårlig for oss nå med tanke på at den lønna permisjonen min akkurat er over, og jeg nå skal ut i ulønnet perm frem til august.

Jeg kan likevel røpe at Christopher må ha gjort et godt inntrykk og en god jobb på Tanken. For saken er den at de skal starte opp igjen med nytt konsept, og da er Christopher så heldig at han har blitt spurt om å få være med videre. Noe han selvsagt takket ja til!

Så kort oppsummert; Tanken gikk konkurs, Christopher mistet jobben, tanken starter opp igjen med nytt konsept og Christopher fikk ny jobb!

Gratulerer så masse kjære, og lykke til til Tanken!

2 kommentarer om “Christopher har mistet jobben!”

Legg igjen en kommentar