Alene på valentine!

I år tror jeg det er første året til Christopher og meg der vi har vært hver for oss på selveste valentineskvelden. Vi har aldri gjort kjempe mye ut av akkurat denne dagen, men vi har som oftest pleid å gå på en aldri så liten date likevel. Enten om vi har slappet av hjemme med levende lys og en god middag eller om vi har vært på kino, restaurant eller bowling – så har vi alltid gjort noe.

I år var det derimot veldig annerledes. Ikke at jeg har noe i mot det heller, for i år hadde vi faktisk Dennis med oss på denne dagen. Men ellers gjorde vi ikke noe spesielt. Vi var hjemme i stuen og slappet av, også gikk Christopher på jobb kl.14 mens jeg ble hjemme med minsten. Da han hadde lagt seg satt jeg alene på valentinskvelden, og selv om det kanskje høres veldig stusselig ut må jeg innrømme det var litt deilig også. Godt å slippe styret!

Heldige er jeg uansett, for Christopher kom hjem fra jobb med en nydelig bukett røde roser! Jeg er super takknemlig. Spesielt fordi vi er så flinke til å sette pris på hverandre alle andre dager i løpet av året – og trenger derfor ikke valentinsdagen for nettopp det.

En kommentar om “Alene på valentine!”

Legg igjen en kommentar