Yttergangen vår er ferdig oppusset!

Vi kommer stadig nærmere et ferdig oppusset hus. Rom for rom kommer vi sakte men sikkert lenger. I dag gjorde vi oss så og si helt ferdig med yttergangen. Det eneste vi mangler i dette rommet nå er å male karmer og ytterdør, men det skal vi gjøre til våren.

Gangen vår er ganske liten, så vi har vridd hodene for å finne en god plan på hvordan vi skulle gjøre det med oppbevaring. Til slutt fant vi en løsning med et smalt skoskap inntil ene veggen og masse knagger rundt på de andre veggene.

Dennis har også fått sin helt egen hundeknagg som han rekker opp til selv. Her kan han etterhvert henge fra seg barnehagesekken på ene knaggen og jakken sin på andre knaggen. Gleder meg til å se han stolt komme inn døren og henge fra seg selv om et halvt års tid.

Ellers tror jeg også jeg vil ha ei dørmatte rett innenfor døren.

Hva synes du om yttergangen vår?

En kommentar om “Yttergangen vår er ferdig oppusset!”

Legg igjen en kommentar