Video: første gang Dennis prøvde å krype!

Dagen etter at han hadde tatt sine tre første krypetrinn, filmet jeg Dennis da han lekte på gulvet i håp om at han ville prøve igjen. Noe han også gjorde! Jeg husker jeg var så stolt over han da jeg sto bak kamera og filmet, mens nå synes jeg det er helt utrolig hvor mye han har forbedret seg på kort tid. Her hadde han jo faktisk ikke kontroll i det hele tatt. Men bare noen dager senere raste han over gulvet med stålkontroll på både armer og ben!

Hvor lang tid tok det før barnet ditt fikk kontroll på krypingen?

2 kommentarer om “Video: første gang Dennis prøvde å krype!”

  1. Er ikke det krabbing? Trodde kryping var når babyen krøp langs gulvet, litt som åling. Det er hvertfall det som står i definisjonen på å krype hvis du søker på Google.

    Jenta mi er snart 8mnd og har krøpet/ålt seg siden hun var 7mnd. Nå er hun oppe i krabbestilling, så ikke lenge igjen før hun krabber rundt!!!

Legg igjen en kommentar