Vi er så takknemlig for akkurat dette!

Tenk å våkne opp til Denne utsikten utenfor stuevinduene våre! Jeg er så takknemlig for beliggenheten på huset vårt. Vi bor i enden av en blindvei i et veldig rolig område, og det eneste vi ser fra stuen vår er nydelig natur, trær og stier. Altså, det er så beroligende og deilig. Vi slipper trafikk, naboer som ser hva vi ser på tv om kveldene, og alt det styret. Ikke minst er det så vakkert å hvile øynene på. Både nå som snøen bøyer grenene ned mot bakken, men også om våren når alt blomstrer!

Til og med Dennis elsker å stå slik å titte ut av vinduene, og han kan stå i en liten evighet uten å bli lei. Han beundrer den vakre utsikten og roper når det går folk forbi på stiene nedenfor. Det er så herlig. Virkelig en perfekt start på dagen!

Ønsker dere en fantastisk fin torsdag!

Legg igjen en kommentar