Ut på tur i hagen!

I formiddag kledde vi godt på Dennis, med marius-strikkegenser og matchende lue på toppen. Han fikk også de aller første skoene sine på føttene, og så gikk vi ut for å leke litt. Først syntes Dennis det var kjempe gøy å gå litt frem og tilbake mens han holdt i pappas trygge hender. Han er blitt så flink, og ikke minst interessert i å flytte føttene fremfor seg.

Vi tok også elbilen Dennis fikk til jul med oss ut, og det er første gang Dennis bruker den ute. Riktignok bruker han den bare til å sitte på, studere, trykke på knapper, fløyte, skru på musikk og vri på rattet! Hele bilen er kjempe spennende, og jeg er helt sikker på at den bare kommer til å bli enda mer spennende om en stund når han får prøve å kjøre den alene også!

Han koser seg sånn med den bilen, og det er så ekstremt koselig å se!

Lille prinsen min!

2 kommentarer om “Ut på tur i hagen!”

Legg igjen en kommentar