Ukens spørsmål #53

Hørte dere skal til spania i sommer? Når? Hadde vært kjekt å reist på samme tid.

Ja, det skal vi! Planen er til Torrevieja i uke 29,30 og 31 – mest sannsynlig 14.juli til 7.august.

Er det så lurt å øve på å gå før Dennis klarer å reise seg opp selv?

Det er ikke noe vi øver alvorlig mye på. Lar han bare gå mellom bena våre mens han holder oss i hendene en gang i blant fordi han synes det er kjempe kjekt. Så det skader nok ikke det 😉

Hvordan størrelse har du i denne jumpsuiten?

Jeg har den i én størrelse større enn jeg vanligvis bruker, og den er akkurat passelig. Har en del stretch da!

Jeg vil gå ned i vekt, sånn ca 10 kg. Jeg jogger og trener vekter annen hver dag med unntak av helgene. Men jeg lurte på, kan jeg kose meg i helgen for det om? Jeg vet det høres rart ut når jeg sier jeg vil ned i vekt men jeg har liksom alltid vært vandt til å spise litt chips eller snop og ett eller to glass brus på . Er dette noe du anbefaler? Og har du noe inspirasjon på noe godt lørdagssnop jeg kan spise uten at all treningen uken før har vært helt forgjeves? Blir veldig glad for svar, elsker bloggen din.

Tusen takk for gode ord, og masse lykke til med vektnedgangen. Jeg heier på deg! Når det kommer til å kose seg i helgene vil jeg si at det absolutt er et must! Det hele handler om mengder. Hvis du avstår fra all kos kommer du på et eller annet tidspunkt til å sprekke, så for å klare å holde ut over tid er det viktig å une deg noe ekstra godt en gang i blant. For eksempel lørdagskvelder! Da kan du med god samvittighet ta deg et glass eller to med brus som du sier. Anbefaler lettbrus – kalorifri! Ellers er det helt innafor å kose seg med vanlig chips og snop en kveld i uken også. Bare husk på mengdene! Ellers finnes det mye godt du kan lage selv. Gele med sukkerfrisaft for eksempel – det må vel være den sunneste desserten som finnes.

Når begynte du med skive, og hvilket brød gir du? Frøkna mi er 7mnd, kan jeg gi til henne?

Vi begynte å gi skive når han var rundt 7-8 måneder om jeg ikke husker feil, og det gikk veldig fint. Vet om andre som har begynt med skive allerede fra 4-5 måneder så du kan absolutt begynne om lille er klar for det. Første gang dynket vi brødbitene i litt vann for at det skulle bli lettere for han å spise, også smurte vi på med deilig leverpostei.

Når det kommer til brød har jeg bakt selv noen gang, men jeg skal være så ærlig å si at jeg ofte kjøper ferdig i stedet. Da prøver jeg å finne et brød som er grovt og inneholder minimalt med salt.

Hva er det beste med å være mamma?

Å kunne kjenne på den ekstremt sterke følelsen av kjærlighet hver eneste dag. Samtidig som jeg får ha ansvar for et menneske, og lære dette lille menneske hva som er rett og galt i verden, hvordan han skal oppføre seg og kunne følge utviklingen hans. Altså, det er bare helt fantastisk! Spesielt når jeg får dele alle disse følelsene, fremskrittene og opplevelsene med verdens beste mann.

Hvordan går det med Christopher etter at han ble slått ned?

Han har enda ikke fått tilbake følelsen rundt leppene og på haken, men utenom det går det bra til tross for omstendighetene. Etterforskning og alt er ferdig, så vi venter bare på dato for rettssaken.

Hvilke babyutstyr har du vært mest fornøyd med, og hvilke kunne du klart deg uten? (Hadde vert kjekt med et innlegg om dette kanskje)

Tusen takk for tips! Jeg syntes dette var et veldig godt forslag og skrev et innlegg med hvilke babyutstyr jeg har vært mest fornøyd med HER i går. Innlegget med hvilke jeg kunne klart meg uten kommer i løpet av den kommende uken.

Hvor kjøper du klær til Dennis, er det en butikk som du anbefaler?

Jeg kjøper litt over alt egentlig i tillegg til at jeg syr selv. H&M kjøper vi de fleste basisklærne som ensfargede bodyer og strømpebukser, ellers elsker jeg polarn’o pyret og kappahl. Det finnes også veldig mye fint om man kjøper brukt på diverse facebookgrupper. Både billig og bra for miljøet.

Hvilken bæresele er det?

Vi har stokke sin, og er veldig fornøyd med den!


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

5 kommentarer om “Ukens spørsmål #53”

  1. Mellom innlegget med melk som skjerming på vinduer og Dennis sine rutiner, ligger det ute liste over flyreiser.. Regner med at det ikke skal ligge ute slik? 🙂

  2. Kor i Torrevieja bur/leige dokke? Hadde vært kjekt å fått til å møttes både med og uten barn 🙂

  3. Vi skal til syden i begynnelsen av mai med våres sønn som da er 8 måneder, har du noen gode tips til hva som er lurt å ha med? 🙂

Legg igjen en kommentar