Ukens spørsmål #52

Gjelder dette også de med høyt kolesterol? Kan jeg følge en slik diett?

Ja, faktisk har lavkarbo i mange tilfeller fungert positivt på høyt kolesterol, så det synes jeg absolutt du skal prøve! Mormor har også dét, og går nå på lavkarbo. Blir spennende å se om det blir bedre for henne også!

Hva heter serviset?

Extreme platinum fra Tilbords – virkelig verdens fineste.

Kan ammende også gå på denne dietten?

Det er litt delte meninger om det rundt på nettet, noen sier det absolutt ikke er noe problem mens andre mener det kan komme giftstoffer over i melken (noe det forøvrig gjør hele tiden, men enkelte mener altså at disse økes når man er i ketose). Men som sagt, delte meninger. Selv tenker jeg at det absolutt ikke er noe problem. Jeg ammer jo selv også, og får i meg nok næring til oss begge. Det er ikke spesifikke matvarer som går over i melken, men kroppen produserer melk så lenge den får nok næring. Men for å være helt på den sikre siden ville jeg ventet til baby var over 6 måneder, og får matmåltider i tillegg til ammingen ?

Oppsummert; delte meninger, så man må ta valget selv. Jeg ammer og er i ketose. Passer bare på å få i meg nok næring så går det ikke utover morsmelken ?

Jeg lurer litt på hvordan det går med Dennis og krabbingen? Ser han både står og sitter mye, men nesten aldri bilder av at han kryper/øver på det. 

Hei du! Vi øver på krabbing hver eneste dag, men Dennis skal få ta det i sitt tempo, så det synes jeg absolutt er helt okei. Når det kommer til sittingen så setter han seg opp selv, så da tenker jeg det er greit at han får sitte når han vil det. Ellers øver vi ikke så ofte på å gå, kun inni mellom for moros skyld. Uansett, han nærmer seg veldig og kommer seg nå opp i krabbestilling flere ganger til dagen, har bare ikke funnet ut hvordan han forflytter seg enda.

Husker for en tid tilbake at du gikk på C9 fra forver living. Hvordan fungerer den? Spiser man bare det som hører med i pakken eller lager man mat ved siden av?

Ja, det stemmer. Jeg kan gjerne skrive et innlegg om det til uken, om det er interesse for det. Ellers kan jeg fortelle deg at du spiser kun det som hører med i pakken de første to døgnene, mens fra dag 3-9 spiser du det i pakken i tillegg til 600 valgfrie kalorier til middag. Du kan altså lage deg en middag selv med de matvarer du ønsker, så lenge det kommer under 600 kalorier.

Hvor er denne barnedressen fra?

Den er fra lindex!

Du har ingen bilder før dere pusset opp? Elsker å se før-etter bilder!

Joda, det har jeg lagt ut i dette innlegget!

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

3 kommentarer om “Ukens spørsmål #52”

  1. Hørte dokke ska til spania i sommar? Ka tid? Hadde vært kjekt å reist på samme tid 🙂 me har bestilt tur

  2. Er det så lurt å øve på å gå før Dennis klarer å reise seg opp selv? Vi begynte å øve å gå når gutten min reiste seg opp selv og klarte å gå etter ”gå bilen“ sin selv. No slipper han seg selv og tar noen skritt før han detter på rompen sin og han e kun 2 uker eldre enn din.

Legg igjen en kommentar