Ukens spørsmål #51

Først og fremst, godt nyttår! Forteller dere alt om vår nyttårsfeiring i morgen, i dag har jeg mange andre spennende nyheter å dele med dere – så husk å titte innom senere i dag!


Så koselig! Var det en offentlig garderobe? Ble du ikke redd noen kunne ta han eller noe slikt? Virker så koselig å kunne ta med baby på trening.

Ja, det var jentegarderoben. Inngangen til garderoben sees fra treningslokale, så jeg så om noen gikk inn (noe det forresten ikke gjorde på hele den timen. Er ikke så stort treningssenter), men uansett så hadde jeg babycallen på, så hadde hørt om noen var der inne via den og hadde da selvsagt gått inn ? Ja, det var virkelig kjempe koselig! Perfekt på treningssenteret jeg trener på i hvert fall.

Kunne du lagt ut tips på hvordan en går ned i fettprosent og opp i muskelmasse? Du har hatt en så utrolig fremgang!

Det kan jeg absolutt gjøre! Nå er jeg i gang med et nytt prosjekt som jeg skal forteller dere mer om senere, og det innebærer at jeg vil dele masse fra denne spennende opplevelsen, oppskrifter og formbilder med dere fremover.

Når trekker du vinner av konkurransen din?

Vinneren er trukket og annonsert på facebooksiden min!

Er det mulig å få bloggen din på bloglovin? Er mye lettere å følge deg derfra.

Tusen takk for innspill! Skal se om jeg får til å registrere meg der.

Innleggene dine om rampenissen er litt…rare? Målgruppen din er vel ikke barn? Jeg synes i alle fall det hele har vært ganske tåpelig, og en rak motsetning til alt det andre du poster om kropp, trening, barnet ditt, kjæresten din, interiør..

Rammenissen er veldig populær som adventskalender i Desember, også her hjemme. Derfor syntes jeg det var gøy å dele med dere hva rampenissen gjorde hver dag i desember både for moroskyld, for at Dennis skal kunne se tilbake på det når han blir eldre og ikke minst for å inspirere dere andre som også har rampenissen hjemme til å komme på morsomme ideer. Synd det ikke falt i smak hos deg, men etter klikk å bedømme er det rampenissens innlegg som har vært de mest populære i desember, så dette er helt klart noe jeg kommer til å gjøre neste år også ?

Ellers, takk for tilbakemelding!

Hvor er sengetøyet fra?

Det er fra KID! I deilig flanell.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar