Spis deg slank på fett!

Gjett hva! Et av mine nyttårsforsett er å prøve meg på lavkarbo. Jeg skal teste ut denne dietten/livsstilen helt til jeg starter på fitnessdietten min, og har stor tro på at dette kommer til å fungere. Faktisk har jeg tyvstartet litt, for jeg begynte allerede den 27.desember. Siden da har jeg brukt masse tid på å lese meg opp, se videoer og melde meg inn i diverse lavkarbo-facebookgrupper. Med andre ord føler jeg at jeg kan litt om emnet allerede.

Kanskje har du også lyst å være med meg på lavkarboreisen, men kanskje du ikke vet så mye om nettopp dette? Vel, i såfall kan jeg glede deg med at jeg kommer til å poste et lavkarbo innlegg hver eneste mandag og torsdag fremover. Det kommer nok til å gå mest i oppskrifter, men inni mellom vil jeg også dele noen tips med dere, i tillegg til innlegg der jeg forteller hvordan det går med meg og min fremgang.

Høres ikke dette spennende ut? Første innlegg kommer allerede senere i dag!

7 kommentarer om “Spis deg slank på fett!”

  1. Åhh! Nå ble jeg glad, begynt på denne reisen selv ?? og blir kjekt å ha noen å følge med ? lykke til ❤ gikk ned 4kg den første uken ?

  2. Anonym: Det er litt delte meninger om det rundt på nettet, noen sier det absolutt ikke er noe problem mens andre mener det kan komme giftstoffer over i melken (noe det forøvrig gjør hele tiden, men enkelte mener altså at disse økes når man er i ketose). Men som sagt, delte meninger. Selv tenker jeg at det absolutt ikke er noe problem. Jeg ammer jo selv også, og får i meg nok næring til oss begge. Det er ikke spesifikke matvarer som går over i melken, men kroppen produserer melk så lenge den får nok næring.

    Men for å være helt på den sikre siden ville jeg ventet til baby var over 6 måneder, og får matmåltider i tillegg til ammingen 🙂

    Oppsummert; delte meninger, så man må ta valget selv. Jeg ammer og er i ketose. Passer bare på å få i meg nok næring så går det ikke utover morsmelken 🙂

  3. Flotte bilder og lekker mat?Tenker kost hele tida,begynte på lavkarbo i sommer,av og på,opp og ned i vekt? På nyåret er jeg begynt å ha et faste vindu på 16-18 timer?spiser mellom 16 og 20 ?Ryddig og greit for meg ,så lei av å tenke mat !Samtidig må vi jo planlegge å tenke,så nå skal jeg lage meg en oppskriftsbok m bare gode lk retter som jeg skal ha på kjøkkenbenken ?Gleder meg til å følge deg å få masse inspirasjon ?og der blir nok masse gode oppskrifter fra deg i min nye lk oppskriftsbok??Lykke t videre ⭐️⭐️

Legg igjen en kommentar