Slik sparer du masse på ukeshandlingen

Skal du på ukens handletur i dag, eller kanskje fredag eller i morgen? I så fall råder jeg deg til å titte innom HER først. Der kan du finne de sunne (og vanligvis dritdyre) produktene du egentlig skal kjøpe i butikken til en fantastisk god pris – kun fordi de går ut på dato senest 15.mars. Applaus for datovarer!

Det aller beste må likevel være at du ved å tasta inn rabattkoden 7TJAT i tillegg får 50 kroner avslag på hele ordren dersom du ikke har bestilt noe på tights.no tidligere.

Det var onsdagens tips, som jeg bare var nødt til å fortelle dere om før vi går skikkelig i gang med dagen. Dennis er akkurat lagt, og jeg tenker jeg går en lang tur med han i dag også. I går gikk vi veldig langt, og faktisk så lenge som 2 timer og 15 minutter – mens han sov. Christopher måtte riktignok komme å hente oss ettersom vi var så langt hjemmefra da Dennis våknet, og absolutt ikke hadde planer om å ligge i den vognen et sekund lenger.. haha!

Husk, om du skal bestille noe på tights.no, bruk koden 7TJAT for å få 50 kroner avslag på første bestilling.

Legg igjen en kommentar