Slik ser syrommet mitt ut!

I går kveld begynte jeg på tidenes prosjekt mens Christopher var på jobb. Jeg dro ut ALT på syrommet, og plasserte det i en svær haug midt i stuen. Den var så stor at jeg faktisk var veldig sjokkert over at alt det hadde plass inne på det bittelille rommet. Jeg ble også en smule (underdrivelse) bekymret for at jeg aldri i verden skulle bli ferdig med å sortere haugen før min kjære kom hjem fra jobb. Jammen hadde jeg rett også!

For da han kom inn dørene fem og en halv time etter at jeg hadde dratt ut alt var jeg enda ikke kommet igjennom hele haugen. Jeg ble sittende til langt ut på natt, og fortsatte tidlig i dag morges. NÅ er jeg likevel endelig ferdig, og alt har kommet på plass igjen. En del ble kastet, noe hørte ikke til på det rommet i det hele tatt, men meste parten er lagt sammen, satt i permer, skuffer og fått sin egen plass.

Så nå er det fullt system der inne, og jeg har endelig alt under kontroll. Det skal bli en fryd å sy i kveld når lillegull er i seng!

3 kommentarer om “Slik ser syrommet mitt ut!”

  1. Så bra. Det var det jeg skulle også. Nå blei jeg skikkelig inspirert ?? lyst og fint rom du har ✂️✂️

Legg igjen en kommentar