Slik ble stuen vår etter oppussingen

Endelig kan vi si oss helt ferdige med oppussingen av stuen. Det siste av lister kom på plass i går, og jeg er strålende fornøyd med resultatet. Det ble akkurat slik jeg hadde forestilt meg, og nå føler jeg endelig vi har funnet vår egen stil. Stuen så jo faktisk ikke ut før vi startet på dette prosjektet, og forandringene er faktisk ekstreme. Nesten ikke til å kjenne igjen.

I tillegg til å ha fått en mye finere stue, har vi til og med fått et helt nytt rom. Fantastisk med tanke på fremtiden og enda et barn, men også ganske greit å ha til syrom i mellomtiden.

Lekekroken til Dennis har blitt skikkelig koselig! Han har både trampoline og elbil som han leker med sammen med meg eller Christopher. Ellers har han en stappfull lekekasse med navn og bilde av han selv på, som han kan leke med alene. Et saueskinnsteppe ligger ved siden av lekekassen så han ikke skal bli kald i stumpen. Vippestol står også plassert inni der, og den dras ofte frem når klokken nærmer seg 17:30 og barnetv kommer på skjermen.

Fortell meg gjerne hva du synes!

4 kommentarer om “Slik ble stuen vår etter oppussingen”

  1. Liker stilen! 🙂 Du har ingen bilder før dere pusset opp? Elsker å se før-etter bilder!

Legg igjen en kommentar