Skal jeg spise lavkarbo resten av livet?

Det er flere som lurer på hva planen rundt lavkarbodietten er, og det skal jeg med glede fortelle dere litt om nå. I første omgang er nemlig planen å spise lavkarbomat frem til sommeren. I juni en gang er det formsjekk og opptak til høstens fitnesskonkurranser. Dersom jeg blir tatt ut og får stille til høsten vil jeg gradvis tilføre mer og mer karbohydrater i kosten, samtidig som jeg kutter ned på fettet, også går over til fitnessdietten.

Etter konkurransen, eller dersom jeg ikke får konkurrere til høsten, tror jeg helt ærlig at jeg kommer til å fortsette å spise lavkarbo. Jeg liker denne livsstilen så godt, og det å kunne spise seg god og mett, aldri være sulten, men likevel gå ned i vekt er en drøm. For ikke å snakke om all den gode maten jeg faktisk kan spise med verdens beste samvittighet nå.

Jeg føler meg også mye kvikkere, sover bedre og er sjeldent trøtt på dagtid eller ettermiddagene, som jeg ofte var før. Jeg husker ikke sist jeg la meg sammen med Dennis når han tar sin første lur, men det skjedde ofte tidligere for å si det slik. Energinivået er det derfor ingenting å si på, og jeg har dermed en god del overskudd til å trene enda tyngre og bedre!

Med andre ord, de siste månedene før fitnesskonkurransen (uansett når den måtte være) kommer jeg ikke til å spise lavkarbo, men jeg er ganske sikker på at jeg vil fortsette med denne livsstilen bortsett fra akkurat de få månedene. Og skulle jeg en dag gå over til vanlig husmannskost er jeg overbevist om at kiloene ikke kommer tilbake så lenge jeg gjør overgangen så myk som mulig i tillegg til å bevege meg en del akkurat i det jeg innfører karbohydrater igjen.

Er det noe mer dere lurer på?

Legg igjen en kommentar