Nesten samme stilling, nesten 20 kilo lettere!

Etter én måned på lavkarbo gleder jeg meg veldig til formbildene for februar skal tas. Jeg føler meg mye lettere i kroppen, og vekten viser tross alt fire kilo ned. Det vel bare vise på bildene? Håper det! Jeg tenkte jeg kunne sette sammen et par sammenligningsbilder til dere etter første februar slik at dere kan se forandringen fra jeg fikk Dennis og til nå.

Vektforandringen sier faktisk nesten 20 kilo! På 10 måneder. Jeg sier meg fornøyd med det enn så lenge, men jeg skal ikke stoppe her. Langt i fra. Litt sykt at det enda er 12 kilo igjen til målet mitt. Men nok om det. Jeg ville gjerne vise dere dette bildet jeg smalt sammen da lillesøster spurte om hun kunne få se noen sammenligningsbilder av meg.

Bildet til venstre er tatt i juni 2017, og høyre er tatt nå i januar 2018.

Hva synes du om forandringen, og ikke minst slike innlegg som dette?

5 kommentarer om “Nesten samme stilling, nesten 20 kilo lettere!”

  1. Kan du ikke ta sammenligningsbilder der du er helt avslappet? Liksom ikke med at du strekker henda opp eller retter ryggen. Ingen posering liksom, bare som du ville stått om ingen var rundt og såg. Er mye mer inspirerende det syns jeg, men uansett så er det kjempebra jobbet!

Legg igjen en kommentar