Ned 17 kilo til sommeren!

Skal jeg røpe en liten hemmelighet? Jeg turde ikke å si noe om det da jeg først startet på lavkarbo ettersom jeg var så redd for at det ikke kom til å gå. Men nå er jeg overbevist! Etter bare litt over 3 uker på lavkarbo har jeg allerede gått ned over 4 kilo! Dermed føles ikke målet om å gå ned 17 kilo til sommeren like urealistisk.

Jeg har jo bare litt over 12 igjen!

Hvorfor akkurat 17 tenker du kanskje? Vel, det skal jeg fortelle dere. Som dere kanskje allerede vet har jeg et mål om å stille i fitness til høsten. Frem til sommeren kommer jeg til å jobbe mot dette målet selv, også ser jeg hva formen sier om jeg rekker det eller ei. Men da må jeg ha noe å gå etter. Da jeg ble gravid var vi i juni, bare noen måneder før konkurransen, og jeg veide 67 kilo.

Den 27.desember var jeg akkurat 17 kilo tyngre enn dette. Nå er jeg 12 kilo tyngre. I sommer har jeg forhåpentligvis nådd vekten. Da blir ikke den siste biten mot scenen like tøff, og jeg fortsetter på en måte der jeg slapp da jeg ble gravid to år tidligere.

Tror dere jeg klarer det?

2 kommentarer om “Ned 17 kilo til sommeren!”

  1. Jeg tror du greier alt du setter deg som mål, du er inspirerende og hardtarbeidende og har både familie og følgere i ryggen! Heia deg!
    Synes også at det er veldig kult at du hele veien, både igjennom trening og graviditet har vært så tøff og faktisk delt vekta di! Jeg synes det gjør det desto mer spennende å følge med på og inspirerende å prøve å trene litt selv når du gjør dette, det hele blir liksom menneskeliggjort! Mye bedre enn når bloggere deler at de vil ned noen kilo, men alt er så hemmelig! Takk for at du er så åpen og ærlig, stå på!

Legg igjen en kommentar