Nå kan du følge meg på bloglovin!

Visste du at det er mulig å følge alle favorittbloggerne dine på ett og samme sted? Ved hjelp av denne appen kan du altså bare scrolle deg nedover og se alle de nye innleggene til bloggerne DU ønsker å lese. Super genialt, så slipper du å husker hver og en bloggadresse.

Dette er forresten ikke reklame for bloglovin altså, det er rett og slett bare et varmt tips. Samtidig som jeg også ønsker å fortelle deg at du nå kan følge bloggen min også i bloglovin. Du søker bare på «linntheresedagsland.no» og klikker follow. Så får du innleggene mine opp i feeden hver gang jeg har skrevet et nytt blogginnlegg. Om jeg ikke husker feil tror jeg også det går an å slå på varsler slik at du får et lite pling når det er et nytt innlegg ute.

Du finner appen i googleplay her og for apple her.

Last ned appen og prøv! Lover deg at bloggverdenen blir mye enklere å ha kontroll på!

En kommentar om “Nå kan du følge meg på bloglovin!”

  1. Hei! 🙂

    Jeg har en liten gutt som er akkurat en mnd yngre enn Dennis (født 20.04). Han er veldig lik Dennis i utviklingen. Tidlig språk, men sen motorisk. Flink til å sitte, og liker at vi øver på å gå, men kan ikke krype/åle seg noen retning. Kan heller ikke reise seg, men klarer å sette seg opp. Da vi var på 9 mnd-kontroll fikk vi beskjed om at han var litt forsinket, men at dette ikke gjorde noe ennå. Er så redd det skal være noe galt med ham! Alle de andre babyene i barslegruppa mi krabber nå!! Kan ikke du skrive litt om dine følelser rundt dette?

Legg igjen en kommentar