Moderne vindusskjerming på 10 minutter!

Altså! Se hvor bra dette her ble. Jeg har lenge tenkt på hva jeg skal gjøre med vinduene mine på kjøkken ettersom de er så mange og store. Jeg ønsker ikke å ha gardiner på innsiden, og var derfor innom tanken på plissegardiner men ikke det heller var helt som jeg ønsket. Plutselig kom jeg over et tips på facebookfeeden, og dagen etter kjøpte jeg inn kulturmelk!

Dette her skulle testes. Jeg fikk frostet vinduene mine på under én time, og det kostet under femtilappen! SÅ SMART. Jeg er bare nødt til å dele det med dere. Og før dere spør; det lukter ikke og det sitter ganske godt, men skulle man være uheldig å skrape borti er det bare til å male over igjen!

Vi har valgt en høyde som er perfekt for oss. Ingen av naboene ser inn, men vi ser akkurat ut over stripene. Akkurat som vi ønsket!

Det eneste du trenger for å froste vinduene på denne måten er:

1 liter kulturmelk

1 rull teip

Malingsrulle og «begeret» som hører til rullen

Slik gjør du:

Begynn med å vaske vinduene slik at det sitter best mulig. Mål og teip deretter opp hvor du ønsker skille (hvis du ønsker det!) kan for eksempel froste hele vinduer på badet om du vil det, og da hopper du bare over dette punktet. Men altså, teip opp der du ønsker skillet. Jeg tok noen teiper over hverandre for å få et stilig mønster.

Deretter heller du kulturmelken oppi begeret og ruller den på vinduet. Pass på at du ikke bruker for mye, da vil du få renninger. Når du har rullet over hele vinduet (ikke bekymre deg for at man kan se gjennom nå, for strukturen forandrer seg når det tørker). Vent en time og vinduet er frostet! Lukten forsvinner også etter denne timen, når alt har tørket!

Kjempe enkelt, raskt gjort og resultatet blir kjempe flott! Absolutt et tips å ta med seg videre.

Legg igjen en kommentar