Mitt aller første blogginnlegg!

Nå i januar er det faktisk allerede fem år siden jeg startet å blogge, etter et tips fra min daværende psykolog for å få ut tanker, følelser og ikke minst min egen mening. Jeg fant fort ut at dette var noe for meg. Her kunne jeg fortelle dere akkurat hva jeg ville og jeg ble aldri avbrutt eller bedt om å snakke høyere. Jeg hadde også selvtillit her inne, og turde å snakke (skrive) om akkurat det jeg ønsket, for det var ingen som kunne se stygt på meg eller le av meg.

Jeg skrev til en skjerm, og det var en veldig god trøst for meg akkurat da. Og nå også faktisk! Jeg liker dette her, jeg. Jeg bladde tilbake tidligere i dag, og da fant jeg dette innlegget, som var det aller første jeg publiserte på bloggen.


Publisert 28.01.2013

Først – litt kort om meg:

Mitt navn er Linn Therese Dagsland. Jeg er født den 15 November 1995, og går sisteåret på Haugesund Toppidrettsgymnas, der jeg går linjen studiespesialiserende med toppidrett (vektløfting). Jeg bor i byen Haugesund, vest i Norge, sammen med mamma, pappa og lillesøsteren min. Jeg er født og oppvokst her, altså jeg snakker haugesundsk. Er ganske fornøyd med å bo her egentlig, til tross for at det er ekstremt mye vind, regn og typisk kystvær. Jeg driver med vektløfting – og har trent for å bli bedre å bedre i dette siden jeg var 10 år. Trener ni økter i uken, der syv av de er med vektløfting. Lever for trening, kosthold og god helse.

Om bloggen min:

Bloggen min handler om alt fra trening til sminke, klær og shopping, men også om det meste som skjer i mitt liv. Kan hende jeg også skriver litt om forskjellige nyheter som skjer omkring, eller om helse. Dere kan gjerne bla litt rundt i arkivet mitt, eller sjekke videobloggene mine – dere finner alt i kategorier i menyen.


Synes dere det er morsomt når jeg deler så gamle blogginnlegg?

2 kommentarer om “Mitt aller første blogginnlegg!”

  1. Åå så gøy!!!! Bor forsatt pappaen din i haugesund? Syns aldri vi ser han på bloggen..?

Legg igjen en kommentar