Mine 5 mest sette videoer!

Jeg har siden jeg startet å blogge lastet opp videoer på youtube. Alt fra trening til reise og vanlige hverdagsvideoer. Den siste tiden har jeg lekt litt med tanken på å bli mer aktiv på youtube, så abonner derfor gjerne på kanalen min her.

Når vi først snakker om youtube tenkte jeg også det kunne være gøy å dele de 5 mest sette youtubevideoene mine med dere.


Apartmenttour – sett 11 956 ganger

Jeg viste dere rundt i min aller første leilighet. Leiligheten vi bodde i fra april til november 2016 før vi kjøpte huset vi bor i nå.

Angsten – min historie – sett 10 670 ganger

Som en oppfordring fra psykologen min fikk jeg ei hjemmelekse som gikk ut på å fortelle alt som gjorde at jeg på den tiden slet veldig med sosial angst. Jeg tok det også enda et skritt lenger og publiserte videoen.

Torrevieja 2017 – sett 5 628 ganger

Ferievideoen fra i fjor sommer da vi var i Spania i 3 uker på vår aller første familietur med lille Dennis på 3-4 måneder.

Vårt lille mirakel – sett 4 757 ganger

Videoen Christopher og jeg delte da vi endelig var klar til å fortelle dere om det lille mirakelet jeg ventet. Jeg filmet reaksjonen til Christopher når han fikk vite at jeg var gravid, og viser dere den i videoen.

Bli med meg på trening! – sett 4 629 ganger

I den femte mest sette videoen på youtubekanalen min tar jeg dere med på ei helt vanlig treningsøkt i desember i 2015. Dette var like etter at jeg startet reisen mot fitnesscenen, og hadde kun trent i en månedstid etter et halvt års treningsfri.


Har du sett alle videoen før? Hvilken liker du best?

Legg igjen en kommentar