Magisk trilletur i fantastiske omgivelser!

Altså, ah! Sjekk disse bildene her. Stemningen, været, naturen og omgivelsene. Stillheten, kulden og solen som varmer ansiktet. Det var bare helt fantastisk å trille rundt i går i disse omgivelsene. Hele kroppen min slappet skikkelig av til tross for at jeg var god og varm etter å ha gått et par kilometer. Roen senket seg og jeg nøt den deilige stillheten.

Lillegull nedi vognen sov også godt til den svake lyden av ender som kvakket i andre enden av vannet. Lyden fra skoene mine som traff grusen for hvert skritt og den duse bjeffingen noen hundre meter borte. Ikke nok med det, men han våknet faktisk ikke før vi kom hjem igjen et par timer senere. Vanligvis sover han kun rett over en time. Tror jammen jeg må gå formiddagstur her oftere.

Hvor er din favoritt plass å trille tur?

Legg igjen en kommentar