Like fin til hverdags som fest!

annonse

Jumpsuiten kan kjøpes her og finnes i størrelse 32-46 (!!) De har forresten mange andre fine og billige jumpsuiter også, de finner du her.


Christopher og jeg skal i bursdagsfest om halvannen uke, og i den forbindelse har jeg såvidt begynt å titte innom klesskapet for å finne noe å ha på meg. Etter man har fått barn ser man frem til slike kvelder flere uker i forveien og planlegger alt fra drikke til antrekk ned i minste detalj. I hvertfall gjør jeg det! Det er jo mest sannsynlig noen måneder til neste fest.

Jeg kom i alle fall over denne jumpsuiten som jeg kjøpte for en god stund siden, men som har vært for stram til at jeg kan bruke den. Helt frem til nå! For nå synes jeg den sitter ganske fint til tross for at den enda er litt stram, iallefall bak. Så jeg hadde satt pris på din mening – kan jeg bruke denne nå, eller bør jeg vente litt til? 😉

Hva synes du om antrekket?

6 kommentarer om “Like fin til hverdags som fest!”

Legg igjen en kommentar