LCHF: pizza med italiensk bunn

   Denne deilige pizzaen er dere nødt til å teste ut. Jeg spiste glatt hele alene (fordelt over tre måltider, hehe), den var ekstremt god! Jeg har alltid vært stor fan av italienske bunner, og denne er så nær man kan komme høykarbo mat. Faktisk så kjenner jeg ikke forskjell. Absolutt verdt å teste til helgen (eller allerede i dag 😉 ).

Du trenger:

4 egg

2 ss kremfløte

1 ts bakepulver

1/2 pakke taffel tomatost

en klype salt

2 ss smør

3 ts johannesbrødkjernemel

Slik gjør du:

Bruk vispen på kjøkkenmaskinen til å blande egg, fløte og bakepulver godt sammen. I mens kan du raspe opp taffelosten. Tilsett så resten av ingrediensene. Hell deigen over på et stekebrett med bakepapir og smør den utover i ønsket form. Jeg valgte rund! Sett så pizzabunnen i ovnen på 200 grader i 15 minutter.

I mens pizzaen står i ovnen kan du gjøre klar ingrediensene. Jeg valgte å steke en halv pakke kjøttdeig, skjære noen skiver av ei lavkarbogodkjent pølse, grovkutte løk og cherrytomater, og finne frem tomatpure og raspet ost.

Deretter fylte jeg pizzaen med alt det gode. Først tomatpureén, deretter kjøttdeig, ost, løk, tomater og pølse. Sett den så inn i ovnen igjen til osten på toppen er gyllen. Omtrent 15 minutter til!

Jeg serverte med grønne blader og denne dressingen (kuttet bare ut syltagurkene).

Ser den ikke god ut?

En kommentar om “LCHF: pizza med italiensk bunn”

Legg igjen en kommentar