LCHF: minipannekaker til frokost

Tenk at det er mulig å spise pannekaker til frokost på lavkarbo! Denne oppskriften gir omtrent seks minipannekaker (like store som de på bildet), noe som holder til 2 porsjoner. I tillegg til pannekakene lagde jeg også en deilig krem til å ha mellom hvert lag. Dette gav meg en helt fantastisk kake – til frokost! Tenk det. Du kan selvsagt også bruke pannekakene til skiver, og ha på pålegg også. Prøv deg litt frem!

Du trenger (til pannekakene):

3 egg

2 ss cottage cheese

2 ss fiberhusk

1 ss kremfløte

2 ss kokosflak

en klype salt

smør til steking

bær, kokos og kremen i bunn av innlegget til topping!

Slik gjør du: 

Bland sammen eggene, cottage cheese, kremfløte og fiberhusk i en liten bolle. Smak så til med litt salt og tilsett så kokosflakene. La røren stå i et par minutter før du steker dem i pannen med litt smør.

Jeg lagde kremen mens jeg stekte pannekakene. Den blander du fort sammen i kjøkkenmaskinen med 1 dl kremfløte, 1 dl philadelphiaost og 1 ss sukrinmelis. Når kremen er stiv er den klar. La pannekakene avkjøles før du stabler dem oppå hverandre.

Synes du det ser godt ut?

 

En kommentar om “LCHF: minipannekaker til frokost”

Legg igjen en kommentar