Tenk at det er mulig å spise pannekaker til frokost på lavkarbo! Denne oppskriften gir omtrent seks minipannekaker (like store som de på bildet), noe som holder til 2 porsjoner. I tillegg til pannekakene lagde jeg også en deilig krem til å ha mellom hvert lag. Dette gav meg en helt fantastisk kake – til frokost! Tenk det. Du kan selvsagt også bruke pannekakene til skiver, og ha på pålegg også. Prøv deg litt frem!
Du trenger (til pannekakene):
3 egg
2 ss cottage cheese
2 ss fiberhusk
1 ss kremfløte
2 ss kokosflak
en klype salt
smør til steking
bær, kokos og kremen i bunn av innlegget til topping!
Slik gjør du:
Bland sammen eggene, cottage cheese, kremfløte og fiberhusk i en liten bolle. Smak så til med litt salt og tilsett så kokosflakene. La røren stå i et par minutter før du steker dem i pannen med litt smør.
Jeg lagde kremen mens jeg stekte pannekakene. Den blander du fort sammen i kjøkkenmaskinen med 1 dl kremfløte, 1 dl philadelphiaost og 1 ss sukrinmelis. Når kremen er stiv er den klar. La pannekakene avkjøles før du stabler dem oppå hverandre.
Synes du det ser godt ut?
Ser bra ut. Tåler ikke bl.a kre. Sikkert bra uten