Konkurranseinstinktet kicker inn!

Endelig har Dennis sovnet og jeg kan sette meg ned for å fortelle dere om den sinnsykt gode økten jeg hadde i formiddag. Det er muligens flere tenner på gang, eller så er det bare den ene tannen hans som gjør veldig vondt enda. Ikke vet jeg, men vondt har han i hvertfall, stakkar. Har heldigvis fått i han en paracet for en stund siden, også kom mormor innom med en krem som skal være lindrende. Håper han får ei god natt! Men i alle fall, tilbake til økta!

Jeg trente sammen med Marthe, og det var rygg som sto på planen. Ei så god ryggøkt tror jeg det er lenge siden jeg har hatt. Vi er så flinke å motivere hverandre, vi to. Også kicker konkurranseinstinktet litt ekstra inn – så vi presser hverandre oppover på vektene. Det er så gøy! Spesielt når vi ender opp med ei så god økt.

Ryggen min er sliten enda. Jeg kjenner at de slitte ryggmusklene gror og bygger seg opp igjen enda sterkere enn de var, og det er så deilig. Jeg gleder meg til å se hvordan ryggen min egentlig ser ut når jeg får vekk enda litt mer fett. Kropp og muskelbygging er så spennende!

Tightsen min kan forresten kjøpes her (og hvis du ikke har handlet på tights.no før får du den 50 kroner billigere ved å bruke koden 7TJAT).

Har du trent i dag?

En kommentar om “Konkurranseinstinktet kicker inn!”

  1. Hei, jeg lurte bare på noe ang trening. Jeg vil gå ned i vekt, sånn ca 10 kg. Jeg jogger og trener vekter annen hver dag med unntak av helgene. Men ejg lurte på, kan jeg kose meg i helgen for det om? Jeg vet det høres rart ut når jeg sier jeg vil ned i vekt men jeg har liksom alltid vært vandt til å spise litt chips eller snop og ett eller to glass brus på lørdagene. Er dette noe du anbefaler? Og har du noe inspirasjon på noe godt lørdagssnop jeg kan spise uten at all treningen uken før har vært helt forgjeves? Blir veldig glad for svar, elsker bloggen din <3

Legg igjen en kommentar