Jobben blir kjekkere når man er to!

Jeg som trodde snøen som dalte ned for noen dager siden kun skulle bli liggende noen timer – som den pleier her i Haugesund. Vel, der tok jeg sannelig feil, og i går innså jeg at det var på tide å måke innkjørselen, for snøen hadde jammen tenkt å bli værende. Christopher hadde eksamen akkurat da, så jeg var alene hjemme med lillemann.

Kledde derfor på han to lag ull under dressen, stonz, tykke votter og lue. Dennis var klar for all slags vær, og det samme var jeg. For første gang i sitt liv fikk han sitte lenge i snøen å kjenne, utforske, smake, grave og krype litt. Det var kjempe spennende, og favorittaktiviteten ser dere under her; å dytte snøen frem og tilbake på bakken med den ene hånden.

 Etter en liten stund fikk han også lage sin aller første snøengel. Se så fin den ble!

Det kjekkeste var likevel å smake på snøen som kom dalende fra himmelen. Han lå der en liten stund før han satte seg opp selv. Han koste seg skikkelig, og fulgte nysgjerrig med på hva jeg holdt på med.

Da vi endelig var ferdig etter en intensiv, liten treningsøkt, lovet jeg meg selv og Dennis at han skal få være med ut neste gang vi skal måke også. Han lyste av glede i mange timer etterpå! Med andre ord er det absolutt å anbefale og ta babyen med ut for å måke. Det blir kjekkere for deg selv også!

Jeg sang på et hav av ulike barnesanger mens jeg gikk frem og tilbake og bar på snøen. Naboene trodde vel det hadde klikket for meg..!

En kommentar om “Jobben blir kjekkere når man er to!”

  1. Så søt! <3 Jeg har alltid trodd at guttene var for små til å bli med ut, men nå skal jeg jaggu kjøpe dress til dem slik at de kan være med ut 🙂

Legg igjen en kommentar