Jeg avslører årets sommerferie!

Vi har lenge tenk på hva vi skal finne på denne sommeren. Skal vi ta en reprise av fjoråret, eller en bilstur til Sverige og Danmark, cruise, eller skal Christopher og jeg reise på ferie et annet sted alene sammen med Dennis..? Alternativet vi til slutt ble enige om må være det absolutt beste.

Vi har nemlig leid et tre etasjes rekkehus litt utenfor Alicante! Der skal vi bo i tre uker sammen med mormor, morfar, mamma og lillesøster – med andre ord; samme reise som i fjor, men boforholdene er annerledes. Nå har vi mye bedre plass, alle har eget soverom og vi har ikke mindre enn FIRE terrasser å velge mellom (inkludert en takterrasse).

Ellers leier vi i samme leilighetskompleks som i fjor, så vi er allerede godt kjent i område, og strålende fornøyd med basseng og andre muligheter inne på stedet. Det kommer til å bli helt fantastisk å være i syden når Dennis mest sannsynlig løper rundt og nyter alt enda mer enn i fjor – da han for det meste lå i babygymmen sin eller vognen.

I år kan han faktisk smøres med solkrem, og derfor være i sola. Han kan bade mye mer, gå selv og leke i varmen. SOM vi gleder oss! Vi reiser i midten av juli og blir helt til 7.august.

Vi har vært der før og vet allerede at vi skal innom europas største shoppingsenter; La Zenia, en dagstur til Alicante, kjøre go cart, en dagstur til Torrevieja, muligens til den rosa gjørmestranden hvor vannet er supersalt… Hm, har dere noen andre barnevennlige tips i nærheten av Torrevieja å anbefale?

3 kommentarer om “Jeg avslører årets sommerferie!”

  1. Me ska testa å ha me Celine i et lite badeland i år. For der er visst to badeland der me bur det eina heter aquopolis og går ann å ha me barn der, men me har som regel gått uten 🙂 ellers så ska me på lekeplassen i nærheten, la mata stranda og mye bading, mest sannsynlig noen parkar å gå i og 🙂 ka betale dokke forresten for å leiga? Me planlegge bryllup der nede neste år så greit å vita prisar på forskjellige plasser 🙂

  2. Christin: Man bør absolutt ikke smøre barn under 6 måneder, men kan til nøds gjøre det om barnet er mellom 6-12 mnd. Anbefalingene sier likevel at man venter til barnet er over 1 år før man smører dem med solkrem 🙂

Legg igjen en kommentar