I morgen er første dag i barnehagen!

I dag har jeg brukt litt tid på å sy en liten barnehagesekk til Dennis. I morgen er nemlig den store dagen han skal i barnehagen for første gang. Både Christopher og jeg skal være med han, og vi glede oss masse alle sammen.Det blir så spennende å se hvordan han kommer til å reagere på å leke med så mange på sin egen alder.

Dette gjør forhåpentligvis også at han får en mykere start når han begynner fast i barnehagen til høsten, for i morgen skal vi i åpen barnehage. I sekken sin skal han ha med seg kosen, kanskje noe godt å spise, en liten smoothie og en leke.

Dennis skal få være i åpen barnehage med jevne mellomrom i tiden fremover slik at han får lekt mest mulig med andre babyer. Jeg synes det er så viktig at han får treffe småtasser på sin egen alder, leke med dem og rett og slett være sosial med andre enn meg om våre nære. Jeg håper dette er noe Dennis vil synes er kjempe gøy og spennende!

Har du vært i åpen barnehage før?

En kommentar om “I morgen er første dag i barnehagen!”

Legg igjen en kommentar