Gigantisk giveaway: fitnesspakke!

annonse // tights.no

Nå er det en stund siden forrige giveaway, så derfor tenkte jeg det kunne være på tide å kjøre i gang en igjen. Denne gangen kan vinneren stikke av med en hel haug med fitnessprodukter som passer ypperlig for alle som vil spise litt sunnere – enten du er toppidrettsutøver eller du aldri har satt en fot innenfor et treningssenter.

Innholdet i pakken har en verdi på 350 kroner, og alle produktene kan kjøpes på tights.no. Ved å bruke rabattkoden 7TJAT får du 50 kroner avslag på din første ordre (ingen minimumsbeløp).

For å delta i konkurransen må du..

..like facebooksiden min

..legge igjen en kommentar hvor du svarer på spørsmålet; hva er din favoritt form for trening?

..dele innlegget på facebook

Så, hva er din favoritt form for trening?

12 kommentarer om “Gigantisk giveaway: fitnesspakke!”

  1. Jeg liker en hard styrkeøkt om jeg skal trene innendørs, og en skitur u nydelig vær om jeg skal trene ute 🙂

  2. Syns egentlig crossfit er veldig kjekk trening 🙂 men nå går det mye i gi gass øvelsar til november

  3. Likt!
    Min favoritt må være å løfte vekter, trene magen er også noe jeg synes er sykt gøy! Så det ligger litt delt de to, men hvis jeg måtte velge så hadde jeg nok gått for å trene vekter haha! Håper jeg vinner dette hadde vært sykt gøy å få! <3

Legg igjen en kommentar