Første uke på lavkarbo er gjennomført!

Første uke på lavkarbo er gjennomført, og jeg føler meg helt fantastisk! At jeg ikke har testet ut dette før. Kroppen har massevis av energi, og jeg føler meg sjeldent trøtt på ettermiddagen (noe jeg har hatt en tendens til å bli tidligere). Det er også lettere å komme seg opp av sengen på morgenen, og jeg føler meg generelt mye bedre.

Ikke nok med det, men jeg kan spise så mye god mat, og likevel gå ned i vekt. Bacon, fløte, smør og fett er bare bra! Jeg jubler! Denne første uken har vært mye bedre enn forventet og jeg stortrives, i hvertfall nå når jeg nettopp hoppet på vekten og fikk se at jeg har gått ned 1,5 kilo den siste uken. Absolutt noe jeg er fornøyd med. Gleder meg til å se hva som skjer de neste ukene, nesten synd jeg snart skal over på fitnessdiett, haha! Men neida, jeg gleder meg nesten enda mer til akkurat dét.

Kun en liten oppdatering på lavkarboreisen min! Dere andre lavkarbere, hvordan har det gått med dere den siste tiden? 

En kommentar om “Første uke på lavkarbo er gjennomført!”

  1. Mamma og samboeren gikk ned 15,5 kg på lavkarbo under 6 måneder. De går fortsatt på lavkarbo og trives med det

Legg igjen en kommentar