Formoppdatering: januar 2018

Ettersom jeg ikke har de forrige formbildene lenger (grunnet hackingen) får jeg bare sammenligne dagens bilder med bildene fra 1.juni 2017, og det har skjedd en del siden det ser jeg. Nå er det kanskje like greit at jeg ikke har bildene fra desember lenger, for jeg gikk faktisk opp et par kilo i løpet av forrige måned. Litt for mye kos, julemat og avslapping, og litt for lite trening og sunn mat. Nå derimot er det stopp! Fokuset er på plass og akkurat der det skal være. Satser på det blir halvannen måned på lavkarbo før fitnessdietten står for tur. Håper bare jeg klarer det når til høsten, men skal innrømme at jeg begynner å bli litt redd for at jeg ikke skal rekke det.

juni 2017 – januar 2018

Skal jeg fortelle dere hva som er det verste av alt med disse to bildene? På junibildene veier jeg kun én kilo mer enn jeg gjør på januarbildene! Det er helt sykt. Ser ut som mye mer, men det må vel bare bety at jeg har klart å bygge litt muskler på dette halvåret også.

juni 2017 – januar 2018

En annen ting jeg priser meg lykkelig for er at strekkmerkene mine er blitt mye mindre synlige, og derfor også mye lettere å leve med. Nå gjør de meg ingenting, og jeg tenker nesten ikke på dem. Faktisk må jeg se en liten stund før jeg kommer på at de er der, for de er blitt samme farge som min egen hudtone. Juhu!

Ser du forandringen?

En kommentar om “Formoppdatering: januar 2018”

  1. Hei!
    Husker for en tid tilbake at du gikk på C9 fra forver living. Hvordan fungerer den? Spiser man bare det som hører med i pakken eller lager man mat ved siden av?

Legg igjen en kommentar