Før og etter bilder av stuen!

Slik så stuen ut før! Mest sannsynlig ikke gjort noenting fra huset ble bygget på 70-tallet. Vi malte de opprinnelig beigefargede veggene hvite like etter at vi flyttet inn bare for å få det litt bedre, men også for å få et tomt lerret. Deretter brukte vi nesten ett år på å bo oss inn i huset og bli helt sikre på hvordan vi ville gjøre det.

Noe av det første vi gjorde var å fjerne den fryktelige buen midt i stuen ved å gjøre litt av stuen om til et nytt rom. Foreløbig blir det brukt som syrom, men etterhvert vil det bli barnerom til lillebror eller lillesøster. Vi la også samme laminat som på gulvet på disse veggene, og syntes det gav en veldig stilig effekt i stuen.

Åpningen inn til innergangen gjorde vi litt større enn en vanlig døråpning, og erstattet den opprinnelige buen med rette hjørner. Veggene ble malt, tven kom på veggen. Det samme gjorde gjorde klokken og elefantbildet. Alt i alt er vi som sagt veldig fornøyd med resultatet, og hvis du vil se flere bilder fra hvordan stuen vår ser ut nå finner du dem i dette innlegget.

Hva synes du om forandringen?

En kommentar om “Før og etter bilder av stuen!”

Legg igjen en kommentar