Etterlengtet kvalitetstid med min bestevenn!

God tirsdag! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en koselig lunsjdate på Egon sammen med lillesøster. Hun inviterte meg ut for noen dager siden, og jeg kunne ikke annet enn å takke ja. Veldig etterlengtet kvalitetstid med henne! Det er rart hvor sjeldent jeg har sett henne de siste par årene når jeg har bodd for meg selv i forhold til å ha levd oppå hverandre de siste 17 årene! Heldigvis er det ingenting som forandrer seg med forholdet vårt, så selv om det kan gå uker mellom gangene vi ser hverandre er det akkurat som vi alltid har vært sammen.

Mitt lavkarbovennlige valg fra menyen. Jeg bestilte grillet kyllingbryst fra lunsjmenyen, men gav beskjed om at jeg ikke ville ha brød eller pommes frites, og spurte heller om jeg kunne få litt ekstra salat. Dette gikk helt fint, og maten smakte fantastisk!

Min aller, aller bestevenn – for evig og alltid. Tusen takk for en veldig koselig lunsjdate!

Legg igjen en kommentar