En avgjørelse jeg har tenkt på lenge

Jeg har tenkt på dette lenge. Hvordan jeg skal få dagene til å gå opp. Føler ikke jeg har nok tid til å gjøre noe av det jeg ønsker helt skikkelig. Jeg har tross alt en baby som enda er veldig avhengig av meg selv om han klarer seg litt mer selv nå enn før. Likevel vil jeg gjerne gi han den oppmerksomheten han trenger, og ikke minst fortjener, så da er jeg nødt til å gjøre noen forandringer.

Slik det er nå må jeg sjonglere en nettbutikk jeg driver helt alene, med trening, bloggen, oppussing, mammalivet, matlaging (ettersom jeg liker å lage både vår og Dennis sin mat fra bunn av), klesvask, rydding og ikke minst å få tid til å pleie kjærligheten.

Jeg har derfor sett på alt, og funnet ut at det er nettbutikken som tar for mye tid i forhold til hva jeg får igjen. Jeg må tross alt bestille varer, ta meg av ordre, kundebehandling, sy alle plagg fra bunn helt selv, sending og reklamering. Altså det tar så mye tid! Jeg har så lyst å være hundre prosent fornøyd med det jeg gjør, men det er jeg ikke nå ettersom jeg som sagt prioriterer Dennis sine behov foran nettbutikkens, og ikke minst alle disse andre gjøremålene og hobbyene mine.

Konklusjonen er derfor at jeg fra i morgen av kun kommer til å sy når jeg har tid til det, legge ut de plaggene og babynestene som ligger klar, og at det da kun er de som er mulig å bestille. Du kan altså ikke legge inn en bestilling på produkter som enda ikke er produsert nå lenger. Dessverre! Da blir det lettere for meg å ha kontroll, og hvis jeg ønsker et lite avbrekk kan jeg gjøre det med god samvittighet uten å vite at det er kunder som venter på varene sine.

La oss ta et eksempel. Nå rett før jul fikk jeg inn hele 17 bestillinger. Hver bestilling tar i snitt 2-3 timer å fullføre om jeg står på uten pause (noe som sier seg selv at er umulig når jeg har en liten på 9 måneder å ta meg av i tillegg). Disse bestillingene gikk veldig ut over familietiden vår i julen. I stedet for å se en julefilm med Christopher og Dennis, eller finne på noe annet gøy ble jeg heller sittende på syrommet å sy mens de to lekte alene.

Om dere likevel har vurdert å bestille noe en stund, men ikke gjort det helt enda har dere fremdeles tid ut dagen i dag. Du kan altså bestille alt i nettbutikken i den fargen og størrelsen du vil frem til midnatt, men etter det vil det kun være noen få varer ute til enhver tid, og det er de jeg har på lager akkurat da.

Håper på forståelse rundt denne beslutningen, og satser på at dere fremdeles ønsker å titte innom lillegullet i ny og ne for gode kupp!

En kommentar om “En avgjørelse jeg har tenkt på lenge”

  1. Forstår valget ditt veldig godt! Dette innlegget var heilt tilfeldigt at eg såg, men det er vel kanskje lurt å gi beskjed om sånn så dette te ambassadørene dine? ?

Legg igjen en kommentar