En annerledes nyttårsfeiring i år!

For en fantastisk nyttårsfeiring vi hadde! Gjestene kom allerede i fem tiden, noe jeg satte stor pris på ettersom jeg hadde litt å gjøre før feiringen kunne starte. De tok Dennis og hjalp meg masse, så når Christopher kom hjem rett før halv syv så det helt fantastisk ut. Deilig!

Til middag hadde vi pinnekjøtt med lavkarbovennlig tilbehør (+ et par poteter til Christopher). Her i familien er vi nemlig en hel gjeng på lavkarbo nå.

Dennis hadde det knallgøy hele kvelden, og lekte en del med ollepappen sin før middag. Når maten kom på bordet fikk han grøt, men ettersom han syntes det virket mye mer spennende med vår mat fikk han ei halv potet av pappaen etterpå. Da var han storfornøyd!

Etter at magene var stappet med deilig mat forflyttet vi oss bort i sofakroken en timestid mens vi pratet, la Dennis og hygget oss i hverandres selskap. Lillegull sov ikke noe godt i det hele tatt, og jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at vi måtte inn til han omtrent 10 (+) ganger fra klokken 19 til midnatt. Noe som er ytterst uvanlig. Vanligvis går vi kanskje inn en gang eller to. Med andre ord reagerte han litt på rakettene. Virket ikke som han var redd dem når han var våken (men da var det tross alt mye lyd inne i huset, så det kan hende han bare ikke hørte dem).

Desserten ble servert, og på bordet kom det tre lavkarbovennlige desserter! Riskrem, suksesskake og brente mandler – det kommer oppskrift på alle tre etterhvert!

Som dere ser utifra bildene hadde vi det veldig gøy, spesielt «moffen» var i skikkelig nyttårsstemning. Da desserten var inntatt og fikk synke en liten stund ryddet vi bordet og gjorde klar for pakkelek. En tradisjon vi har i denne familien både på første juledag hos oldermor (den spreke tippoldemoren til Dennis) og hjemme på selveste nyttårssaften. Christopher og jeg stakk vel av med omtrent halvparten av gavene tipper jeg – så masse fint! Ekstremt takknemlig.

Lille rampungen min våknet selvsagt femten minutter før klokken slo midnatt, og etter å ha stått inne på rommet å bysset han flere ganger tidligere den kvelden bestemte jeg meg for at jeg faktisk ikke skulle stå å bysse en unge når det nye året ringte inn. Så da var det bare å ta han med meg ut i stuen (han var lys våken likevel), finne frem dress, varme klær, lue og hørselsvern!

Lillegull fikk bli med ut å se på fyrverkeriene akkurat rundt midnatt, og han var så fascinert over lysene. Utrolig koselig at han fikk være med ut på sin aller første nyttårsfeiring egentlig. Skal vel innrømme at jeg er litt glad for at han våknet akkurat denne siste gangen. Hehe 😉

En litt annerledes nyttårsfeiring, for vi sendte faktisk ikke opp ei eneste rakett i år, og skal jeg være ærlig tror jeg faktisk ikke vi kommer til å gjøre det før Dennis forstår litt mer heller. Sykt koselig å kose seg inne med spilling (etter pakkeleken spilte vi også Ryktet Går – anbefales virkelig), pakkelek, deilig mat og hyggelig selskap.

Mamma og mormor hadde begge hundene med seg i går, og kun for dem satte vi på radio på ganske høyt volum i stuen. Slik at lyden av raketter skulle overdøves. Spesielt Milo syntes det var veldig skummelt, men med det samme han fikk bakgrunnsstøy gikk det mye bedre. Faktisk så bra at han lå og sov slik som dette like etter klokken tolv! Så det er absolutt et tips om du har en hund som er redd raketter.

Da vi kom inn igjen kunne vi bare glemme å legge Dennis igjen, nå var han hvertfall lys våken! Så da fikk han sitte oppe litt før han sluknet igjen. Jeg gikk på kjøkkenet og mikset sammen tidenes (lavkarbovennlige) drink. Gleder meg til å dele oppskrift på den!

Så, det var litt om min nyttårsfeiring! Fortell meg gjerne om din!

2 kommentarer om “En annerledes nyttårsfeiring i år!”

  1. Hei! Jeg er så glad i bloggen din og har fulgt deg helt siden graviditeten, men aldri kommentert ?

    Jeg lurer litt på hvordan det går med Dennis og krabbingen? Ser han både står og sitter mye, men nesten aldri bilder av at han kryper/øver på det. Det har vist seg at krabbing er svært viktig for barns motoriske utvikling, på grunn av at de kun på denne måten får lagt grunnlag for kryssmotorikk! 🙂 ikke ment som kritikk, men bare en heads up.

    Hilsen fysioterapeuten

Legg igjen en kommentar