Disse ordene sa Dennis i 2017

Herlighet som tiden flyr, for bare et par måneder siden lå Dennis på ryggen uten å i det hele tatt interessere seg for verken å rulle rundt eller noe annet. Nå sitter han som en prest, ruller hele tiden, åler seg rundt på gulvet som ei rakett (riktignok mest bakover og rundt enn så lenge), setter seg opp helt selv og prater som en foss. Altså, han er blitt så flink! Vi to kommer snart til å ha lange, dype samtaler sammen, det er jeg sikker på. Lille Dennisen min!


– Disse ordene lærte Dennis seg i løpet av 2017, kun ni måneder gammel –

Hei

Mamma

Pappa

Nei

Takk

Oi

Ollepappa (sagt én gang)

Ha (hver gang han har lyst på noe sier han dette)

Nanna

Tittit


Er det rart jeg er stolt? Fortell gjerne litt om språkutviklingen til barnet ditt i kommentarfeltet!

Legg igjen en kommentar