Dette er en stor dag!

    I dag vil jeg gjøre alt jeg kan for at du skal få en helt fantastisk dag, elskling. Du er den absolutt beste mannen vi kunne hatt her hjemme med oss. Snill som et lam, og det er lett å se at du gjør absolutt alt for at Dennis og jeg skal ha det bra. Vi setter utrolig stor pris på deg, men vel også gjerne minne deg på å huske og gjøre ting som gleder deg også. Spesielt i dag! I dag skal du få gjøre akkurat det du vil.

Om du vil sitte å spille play station hele kvelden så skal du helt klart få lov til det. Eller om du vil jeg skal lage samme drink som til nyttår i kveld når Dennis har lagt seg, så skal jeg gjøre det også. I dag er det din dag, og du velger hvordan den skal foregå og hva som skal skje.

Du er kjempe flink som både jobber en del, men likevel er så flink til å hjelpe til her hjemme. Du vaske klær, rydder, tar oppvasken, leker med Dennis, pusser opp og gjør så mye mer. Tusen takk for at du er så flink til å hjelpe til, og at du tar på deg et ansvar som jeg bare kunne drømt om.

I tillegg respekterer du alle rundt deg, og det er en så god egenskap. Selv din verste fiende har du problemer med å trampe på tærne. Snille, gode Christopheren min. Jeg kunne skrevet en helt bok om deg, men jeg tror jeg stopper her.

Gratulerer SÅ masse med dagen, kjæresten min!

Legg igjen en kommentar