Det beste valget jeg har tatt!

Det er så deilig å ha sygleden tilbake. Tidligere var det stress og styr, og jeg kunne ikke sy det jeg ville, kun de bestillingene som kom inn. Nå velger jeg akkurat hva jeg skal sy, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med ordningen. Å stenge nettbutikken for forhåndsbestillinger må være det beste valget jeg har tatt. Til neste uke tenkte jeg å sy noen babynest forresten!

Men i går kveld sydde jeg altså denne superkule buksen til Dennis. Den sitter perfekt på og jeg elsker hvor enkel den er samtidig som mønsteret i stoffet gjør den spennende. Dennis har allerede krypegodkjent den da han har rast over gulvet hundreogfemtiganger i formiddag. Den ser altså ut til å være veldig behagelig, noe som gleder hjertet mitt.

Synes slike bukser som dette er helt geniale fordi de sitter så godt på den lille kroppen. Det blir på en måte ei strømpebukse uten føtter, og som ser mye flottere ut. Jeg digger det.

Gi gjerne en lyd om det kunne være interessant å fått denne også inn i nettbutikken! Tips meg gjerne om størrelse også 🙂

Husk at du finner mange flotte skatter på lillegullet.no!

3 kommentarer om “Det beste valget jeg har tatt!”

Legg igjen en kommentar