Dennis sine tre favorittlunsjer

Etter det jeg har lest, hørt og ikke minst selv erfart så er lunsjen det måltidet som ofte kan være vanskeligst. Både når det kommer til hva man skal lage, men kanskje aller mest å få barnet til å spise. Frokost, middag og kveldsmat går som oftest alltid ned, men akkurat lunsjen kan Dennis bruke en liten evighet på. Ei skive kan glatt ta bortimot en time! Og jeg tror ikke vi er de eneste?

Det jeg har funnet ut er at dersom man gjør det litt mer spennende for babyen så går det også fortere og lettere ned. Jeg vil derfor dele Dennis sine tre favorittlunsjer med dere, og håper det kan inspirere og hjelpe dere til å bli litt mer glad i dette måltidet.


– Dennis sine 3 favoritter –

Bananlapper

Denne oppskriften har jeg delt med dere før, og dere finner den altså her. Men kort fortalt er det enkelt og greit bananlapper laget av egg og banan, og toppet med noen bananskiver. Disse spiser Dennis helt selv, og jeg trenger ikke engang dele dem opp i biter.

Stekt egg

Altså dette måltidet her var kun noe jeg slo i sammen super raskt og spontant da jeg plutselig fant ut at vi var tom for brød. Jeg tenkte i utgangspunktet at det var ganske kjedelig, men det fikk bare duge akkurat den dagen. Vel, jeg tok rimelig feil, for Dennis ELSKET det! Jeg ble så overrasket over hvor fort det gikk ned, og ikke minst hvor mye han hoppet i stolen, gliste og strålte mens han spiste. Fremgangsmåten er super enkel. Klekk et egg i stekepannen og bruk stekespaden til å dra det frem og tilbake til alt er stekt.

Skive med leverpostei og frukt

Dette er det han spiser mest av, og kanskje også det jeg tror han liker aller best. Skive med leverpostei oppskjært i biter sammen med halve blåbær og litt banan. Frukten varierer vi inni mellom, men det er uten tvil blåbær og banan han liker best. Mandariner kommer på en sterk andre plass, men jeg innbiller meg at det kanskje er litt sterkt for magen å spise for ofte.

Del gjerne lunsjfavoritten til barnet ditt i kommentarfeltet!

En kommentar om “Dennis sine tre favorittlunsjer”

  1. Når begynte du med skive, og hvilket brød gir du? Frøkna mi er 7mnd, kan jeg gi til henne?

Legg igjen en kommentar