Dennis sin ønskeliste til ettårsdagen!

annonse

Interiør

Nå skal Dennis snart få et nyoppusset rom, og i den forbindelse hadde det vært kjempe kjekt med noe nytt stasj til det! Alt fra pyntegjenstander, sengetøy, puter og bamser er av interesse!

Klær

123456789101112

Her er eksempler på klesplagg Dennis gjerne kunne tenke seg å ha i skapet sitt. Men utenom dette elsker vi alt av ull. Hust & claire er favorittmerket, joggebukser er foretrukket fremfor faste dongeribukser og vi elsker blått, høstfarger og lyse farger.

Barnehageutstyr

Dennis begynner som sagt i barnehagen til høsten, og derfor ønsker han seg matboks og drikkeflaske, tøfler, sovepose, saueskinn og andre ting som kan være kjekt nå som han plutselig snart er barnehagegutt!

Leker

Dennis har en del babyleker, men ønsker seg flere leker som passer han nå som han begynner å bli litt større. Leker som hjelper han å tenke, utvikle hjernen og konsentrere seg. Klosser som både stables oppå hverandre og som skal nedi riktig hull er perfekt for dette formålet.

12345678910111213

Om du også ønsker å sette noen av disse lekene på ønskelisten til barnet ditt, så finner du link til hvor de kan kjøpes ved å klikke på tallene over her.

Penger

Sist men ikke minst blir vi veldig glad hvis vi får penger til han også. De går inn på sparekontoen hans som han får tilgang til den dagen han fyller 18 år!

Hva står/sto på ønskelisten til barnet ditt?

En kommentar om “Dennis sin ønskeliste til ettårsdagen!”

Legg igjen en kommentar