Den aller første tannkosten!

For en stor opplevelse! Nå når Dennis har fått sin aller første tann, måtte vi jo kjøpe inn tannkost og tannkrem. Det kjørte vi for å gjøre dagen etter at tannen tittet frem, og det var litt av en opplevelse. Faktisk en ganske stor opplevelse! Tenk at lille gutten min allerede har fått tenner. Vi sto foran den store hyllen med uendelig stort utvalg og leitet etter babytannkostene.

Til slutt fant jeg dem, og de hadde den i tre farger, deriblant oransj og blå + grønn og blå. Dennis fikk selvsagt velge tannkosten sin selv, og som dere ser på bildene gikk han for den blå og grønne. SÅ stas! Tannkrem kjøpte vi også.

Dere som følger meg på snapchat har allerede sett hvordan det gikk med første tannpuss, men for dere andre; det gikk så utrolig fint! Dennis smattet og tygde på tannkosten, og syntes vist det var veldig spennende. Smaken på tannkremen var også veldig god!

Hvor mange tenner har barnet ditt?

En kommentar om “Den aller første tannkosten!”

  1. Hei, tenkte bare jeg kunne dele et tips. Fra en mor til en annen ? Den tannkremen der har ikke noen av barna våre likt, til og med 7 åringen sier den er litt sterk, så vet du det ?? Lykke til videre, kos dere ?

Legg igjen en kommentar