Barneutstyret jeg ikke kunne klart meg uten!

Ammepute

Det er ikke før nå i senere tid når Dennis har blitt en del større at jeg klarer å amme uten ammepute. Faktisk har jeg pakket den helt bort nå, men frem til for noen måneder siden var jeg avhengig av å ha den for å kunne amme skikkelig. Dennis mistet taket og var veldig urolig under måltider om ikke han lå stødig på den faste ammeputen som ble min bestevenn i nyfødtperioden og tiden etter. Faktisk var den så nødvendig for oss at vi tok den med som håndbagasje på flyet da vi reiste til Spania i sommer!

Vognadaptere

Det har vært så utrolig deilig å kunne gå inn på en butikk begge to uten snev av dårlig samvittighet for å vekke Dennis. Når han sovnet i bilen i babystolen sin da han var mindre (som hendte bare vi kjørte i mer enn 60 sekunder, haha) så slapp vi å vekke han for å ta han ut av bilen. Vi klikket bare babystolen på understellet til vogna, og kunne dermed gå rundt på senteret eller butikken i en liten evighet. Det var skikkelig deilig! For ikke å snakke om at vi slapp å pakke med oss den store bagen til vognen som tar halve bilen..!

Babycall

Vi bruker den enda veldig ofte! Både når han sover på dagtid og om natten. På dagtid legger vi babydelen oppi vognen hans, og om natten ligger den selvsagt i sengen sammen med lillemann. Vi bruker den både om kvelden mens vi slapper av i stuen og om natten når vi sover på soverommet ved siden av. Vi er strålende fornøyd med vår som holder en evighet etter at vi har ladet den. Neonate bruker vi!

Babynest

Som dere vet sydde jeg babynest til Dennis selv, og det brukte han helt sinnsykt lenge. Lurer på om vi pakket det bort da han var 7 måneder. Da lå han med lårene over pølsen i fotenden! Det var altså uten tvil for lite til han, men jeg hadde ikke hjerte til å pakke det bort for han elsket å sove i det. Jeg prøvde også å sy et litt større, men det var ikke like gøy. Han likte aller best det lille, trange han hadde hatt siden han ble født!

Dennis brukte både babynestet sitt i sengen vår mellom oss om natten, i sofaen i stuen på dagtid, i vuggen og i sprinkelsengen helt til slutt!

Lekegrind

Denne trodde jeg egentlig ikke vi trengte, så jeg kjøpte den egentlig altfor seint! Angrer på at vi ikke kjøpte den før. Men bedre sent enn aldri! Dennis brukte den veldig mye frem til vi pakket den ned når juletreet kom opp. Det kan likevel hende vi pakker den opp igjen når han begynner å krype. Det er så greit for han å ha et eget lite sted hvor han kan kose seg med lekene sine, og vi slipper å bekymre oss for at han skader seg eller finner på noe annet.

For eksempel når Christopher er på jobb; jeg kan gå på do alene, stå på kjøkken å lage middag, gå ned å ta klesvasken og en hel haug med andre ting som ikke tar så lang tid, men likevel for lang til at han kan sitte alene i stuen og krype hvor han vil.

Bæresele

Jeg brukte den aller mest da vi var i syden. Spesielt på flyplassen når vognen var nedpakket, men også når vi skulle på små turer hvor det bare var tungvindt å ta vognen med. Jeg brukte den også en del hjemme når Dennis hadde problemer med å sove. Da han kom i bæreselen sov han som en stein! Jeg har ikke brukt den så mye nå i det siste, men regner med jeg kommer til å pakke den med på årets sommerferie også!

Hva synes dere om innlegget? Vil dere ha et lignende med barneutstyr jeg faktisk kunne klart meg uten..?

 

babysete til tripp trapp

uro

 

3 kommentarer om “Barneutstyret jeg ikke kunne klart meg uten!”

  1. Jodrid, det ser veldig ut som en babybjørn og de anbefales viirkelig ikke!
    Skal det bæres over lengre tid ville jeg sett på ergonomiske seler som ergobaby, tula ftg osv. 🙂

    Norsk bæregruppe på fb er gull!

Legg igjen en kommentar